Leie av
selskapslokaler

Barnebursdag

Ved barnebursdag er hestekjøring og eventuelt tenning av grill inkludert. Maks 3 timer og 30 barn. Ved barnebursdag tar dere med engangs selv til mat og drikke.

kr 2500
(Hvis flere vil feire bursdag sammen er det + kr 500 pr ekstra bursdagsbarn.)

Festligheter

Lokalene i 2. etasje på låven egner seg til dåp, konfirmasjon, julebord o.l. Lokalene sto klare i år 2000 og de første festlighetene tok plass. Vi har i 2022 malt om å fått en litt fresehere look. Det er anretningskjøkken og kjølerom til disposisjon hvis man trenger. Det er plass til ca 50 personer.

Vi har alt av dekketøy, lysestaker og blomstervaser som trengs til et hyggelig lag. Ønsker du at vi skal pynte og dekke for dere kan vi gjøre det, kostnad pr person. Arrangementer avsluttes klokken 02.

kr 4800

Bryllup

Det er anretningskjøkken og kjølerom til disposisjon hvis man trenger. Det er plass til ca 50 personer. Vi har alt av dekketøy, lysestaker og blomstervaser som trengs til et hyggelig lag. Ønsker du at vi skal pynte og dekke for dere kan vi gjøre det, kostnad pr person. Arrangementer avsluttes klokken 02.

kr 7500

Møte

Vi kan stå for kaffe og kringle eller andre kaker, hvis man ønsker servering i tillegg.

Ekstra kostnad kr 60 per person for kaffe og kake/kringle.

Ønsker man mat i tillegg kan vi ordne med det. Ta kontakt for pris.

kr 2000-3500

Alle prisene inkluderer vask og oppvask. Ved avbestilling senere enn 14 dager før leiedato vil man bli fakturert 50% av leiesummen.

Trenger riktige bilder

Møte
2000 kr

Vi kan stå for kaffe og kringle eller andre kaker hvis man har noen favoritter hvis man ønsker servering i tillegg.

Ekstra kostnad 50,- pr person.

Alle prisene inkluderer vask og oppvask

Kom hit

Klokkertunet er en besøksgård hvor ulike grupper, skoler, barnehager kan komme etter nærmere avtale. Kontakt info@klokkertunet.no eller 95 29 70 36 for mer informasjon.

På sommeren, før jul og påske + enkelte andre anledninger har vi åpen gård for alle som vil komme. Se arrangementer